ÁGYI POLOSKAIRTÁS

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL
Ágyi Poloskairtás Kistarcsa

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

ADJA MEG NEVÉT ÉS TELEFONSZÁMÁT.
AMINT LEHET FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

ADJA MEG NEVÉT ÉS TELEFONSZÁMÁT.
AMINT LEHET FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

Ágyi Poloskairtás Kistarcsa

Sürgős esetben SOS Ágyi poloskairtás akár hétvégén, szombat és vasárnap is!

ÁGYI POLOSKAIRTÁS MEGRENDELÉSÉNEK MENETE

KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefonáljon, vagy kérjen visszahívást űrlapunk segítségével. Ajánlatkérő lapunk kitöltésével online is tájékozódhat.

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Miután elfogadta ajánlatunkat, időpontot egyeztetünk az Ágyi poloskairtás gyors, és professzionális, diszkrét elvégzésére.

MUNKAVÉGZÉS

Ágyi poloskairtás? Megoldva! Gyorsan és diszkréten érkezünk. Munkánkat szakszerűen végezzük amire garanciát is vállalunk!

GARANCIA

Ágyi poloskairtás után sem hagyjuk magára! Minden munkánkra garanciát vállalunk, amiről a megrendelés során tájékoztatjuk.

ÁGYI POLOSKAIRTÁS INFORMÁCIÓ

Az Ágyi poloskairtás szakértelmet, megfelelő eszközöket és védőfelszerelést igényel!
Fontos a megfelelő irtási módszer kiválasztása valamint a munka szakszerű elvégzése.
Az általunk elvégzett munkára minden esetben garanciát vállalunk! Munkavégzés során a biztonsági utasításokat szigorúan betartjuk, így az általunk felhasznált

irtószer nem jelent veszélyt az emberekre és háziállatokra!
A megfelelő irtási módszereket legtöbbször csak a helyszínen tudjuk kiválasztani.
Az alkalmazott irtási módszerekről bővebben telefonon vagy írásban tudunk szolgálni.
A garancia feltételeiről bővebben telefonon, vagy a helyszínen, kollégánktól érdeklődhet!

MENNYIBE KERÜL AZ ÁGYI POLOSKAIRTÁS?

Amennyiben az Ágyi poloskairtás árára kíváncsi kéjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintse meg árlistánkat!

BANKKÁRTYÁT IS ELFOGADUNK!

bankkártyás fizetés

Ágyi Poloskairtás Kistarcsa

1. MIT KELL TUDNI AZ ÁGYI POLOSKÁKRÓL?

Az ágyi poloska lapos, ovális alakú rovar. Színe az áttetsző világosbarnától a sötét vörösesbarnáig terjed. Háziállatban felesleges keresni őket, ugyanis szinte minden esetben emberi vérrel táplálkoznak, és az ember közelében rejtőznek. A frissen kikelt ágyi poloskák körülbelül 1mm nagyságúak, és amíg nem szívnak vért szinte áttetszőek, nehezen észrevehetőek. Az ágyi poloskák kb. 4-8 naponta szívnak vért. Ekkor többször szúrják meg az embert táplálkozás céljából. Egy ágyi poloska akár 4-8 csípést is okozhat alkalmanként. Körülbelül 1 hónap és 5 vedlés szükséges ahhoz, hogy kifejlődjön és elérje az ivarérett állapotot. A kifejlett ágyi poloska ekkor éri el a körülbelül 4mm-6mm nagyságot. A nőstény ágyi poloskák naponta 1db-3db petét raknak. A peték kikelési ideje kb. 5-10nap. Az ágyi poloska petéi 1mm nagyságúak, fehér, tört fehér színű rizsszemre hasonlítanak, amiket szintén nehéz észrevenni.
A csípések okozta reakciók minden személy esetében különbözőek. A nem láthatótól a súlyos allergiás reakcióig terjedhet. Legtöbb esetben az ágyi poloska csípése a szúnyog csípésére hasonlít. Tévhit az hogy valakit “nem szeret” vagy “nem csíp” az ágyi poloska. Az emberek körülbelül 20%-án nem látszik meg az ágyi poloska csípése.

ágyi poloska

ÁGYI POLOSKA

 • Egészségügyi kártevő
 • Méretük 1mm-6mm
 • Színe vöröses barna és barna - fekete
 • Nem terjesztenek betegségeket
 • Éjszaka aktívak
 • Ember vérrel táplálkoznak
 • Rendkívül gyorsan szaporodnak

2. HONNAN JÖNNEK AZ ÁGYI POLOSKÁK?

Az ágyi poloskát mérete, (4mm-6mm) rejtőzködő életmódja, valamint viszonylag gyors mozgása (egy éjszaka alatt akár 20-30 métert is képesek megtenni.) miatt nagyon nehéz észrevenni. Ez lehetővé teszi számukra, hogy könnyedén utazhassanak egyik helyről a másikra. Többlakásos társas házakban, lakótelepeken, panelházakban kifejezetten nehéz a bejutásukat megakadályozni. Legtöbbször a szomszédos lakásokból a fűtéscsövek mentén, elektromos aljzatokon keresztül, az ajtók alatt, nyitott és zárt ablakokon keresztül, és más apró repedéseken és réseken keresztül jutnak be. A másik lehetőség, hogy az ember maga viszi őket haza, behurcolja őket otthonába.
Ilyenkor általában fertőzött lakásból vagy szálláshelyről, valamilyen személyes, az ágy közelében tárolt tárgyal visszük őket haza pl: bőrönddel, ruhával, cipővel, hátizsákkal. Ágyi poloskákkal fertőzött helyről származó tárgyakkal is képeset vagyunk bevinni őket otthonunkba. Lehet ez akár egy könyv, kép, bútor, bontott fa anyag, vagy más berendezési tárgy is. Ha használt cikket vásárolunk, vagy viszünk haza, akkor miden esetben győződjünk meg a tárgy rovarmentes állapotáról.

3. HOL TALÁLOM MEG AZ ÁGYI POLOSKÁKAT?

Az ágyi poloskák búvóhelyeinek száma szinte végtelen, nagy elterjedés esetén szinte az otthona bármelyik pontján megjelenhetnek. Az embert a légzéssel kibocsájtott széndioxid és a test hőmérséklete alapján azonosítja és találja meg. Előfordulása a kezdetekben az ágybetétek, matracok, ágykeretek és ágyrácsok, ülőrészek (pl. kanapék, fotelek, székek) konnektorok körül, valamint minden olyan helyen ahol az ember gyakran tartózkodik, ül vagy alszik hosszabb ideig, ami lehetővé teszi az ágyi poloska zavartalan táplálkozását. Varrások, szegélyek és tűzések, illesztések közzé, fény és légmozgás elől elzárt területre fészkelik be magukat. Később felfelé terjeszkednek, falikarok, képek és kapcsolók mögé, függönykarnis alá valamint ritkán mozgatott sötétítőbe. Azonosítani, a textíliába, fába, papírba beleivódott apró, légypiszok szerű fekete, nedves ronggyal kenhető, de nem eltávolítható ürülékéről és a vedléséről lehet őket.

halott ágyi poloska

KÉRJEN RÉSZLETES ÁRAJÁNLATOT!

AMENNYIBEN ONLINE SZERETNE ÁRAJÁNLATOT, TANÁCSOT KÉRNI KÉRJÜK TÖLTSE KI ÉS KÜLDJE EL AJÁNLATKÉRŐ LAPUNKAT!

4. MEGBETEGÍTHETNEK E ENGEM, VAGY CSALÁDOM AZ ÁGYI POLOSKÁK?

Jelenleg nem tudni arról, hogy az ágyi poloskák betegségeket terjesztenének, a fertőzöttséget továbbra is egészségügyi szempontból károsnak tekintik. Az ágyi poloskák jelenléte nagyban befolyásolja az ön és családja, bérlője és ügyfele érzelmi és pszichológiai jólétét is. A csípések okozta reakciók minden személy esetében különbözőek. Az elvakart csípések elfertőződhetnek, bőrgyulladáshoz, nehezen gyógyuló sebekhez vezethetnek.
Az ágyi poloska ürülékével károsítja a bútorokat és egyéb tárgyakat. Nagymértékű elszaporodása esetén szükségessé válik ezek kényszerű cseréje a fertőzés megszüntetése érdekében, jelentős anyagi kárt okozva ezzel önnek és vállalkozásának. Az ágyi poloskák jelenléte stresszes az érintettek számára, és az álmatlansághoz, szorongáshoz és egyéb egészségügyi problémákhoz vezethet.

FIGYELEM!
Az ágyi poloskák rendkívül gyorsan és észrevétlenül szaporodnak, mikor észre veszi őket az ember már nagy lehet a baj. A gyors és szakszerű beavatkozás elengedhetetlen az ágyi poloska fertőzés végleges felszámolásához.

5. HOGYAN MŰKÖDIK A PROFESSZIONÁLIS ÁGYI POLOSKAIRTÁS?

Míg a hálószobák, és ágyneműk tisztán tartása hasznos és nagyon fontos, a rendszeres takarítás és mosás sajnos nem pusztítja el maradéktalanul az ágyi poloskákat. Az ágyi poloskák gyors szaporodásuk és kitinpáncéljuk miatt hamar ellenállóvá válhatnak a boltokban kapható, bárki számára megvásárolható irtószerekkel szemben. Professzionális ágyi poloskairtás során legfontosabb a megfelelő irtási módszerek és professzionális irtószerek kiválasztása, a szakmai tapasztalat és a professzionális eszközök megléte.
Ezek és az évek alatt megszerzett szakmai rutin biztosítja, hogy az ágyi poloskairtás akár már a második alkalom után sikeres és végleges legyen. Az ágyi poloskák ellen fő irtási módszerként permetezéssel történő teljes felületkezelést alkalmazunk a falakon, padlón és bútorokon valamint az ágyi poloskák rejtekhelyein. Kiegészítő kezelés képen hidegködképzéssel történő irtószeres légtérkezelést alkalmazunk, hogy az irtószer a legkisebb résekbe is behatoljon, és kiűzze onnan az ágyi poloskákat. Az irtás hatékonyságát ragasztós csapdákkal ellenőrízük.

6. HOGYAN RENDELHETEM MEG A CSÓTÁNYIRTÁST?

KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefonáljon, vagy kérjen visszahívást űrlapunk segítségével. Ajánlatkérő lapunk kitöltésével online is tájékozódhat.

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Miután elfogadta ajánlatunkat, időpontot egyeztetünk az Ágyi poloskairtás gyors, és professzionális, diszkrét elvégzésére.

MUNKAVÉGZÉS

Ágyi poloskairtás? Megoldva! Gyorsan és diszkréten érkezünk. Munkánkat szakszerűen végezzük amire garanciát is vállalunk!

GARANCIA

Ágyi poloskairtás után sem hagyjuk magára! Minden munkánkra garanciát vállalunk, amiről a megrendelés során tájékoztatjuk.

7. HOGYAN TARTSAM TÁVOL AZ ÁGYI POLOSKÁKAT?

Sajnos az ágyi poloskákat nem lehet távol tartani, de az otthonunkba való bejutásuk és behurcolásuk ellen tudunk védekezni a következő módszerekkel

 • Használt műszaki cikk és bútor vásárlása esetén ügyeljen arra, hogy az rovaroktól mentes legyen. Az ágyi poloskák kedvenc búvóhelyei közzé tartoznak a szobákban és hálószobákban általánosan megtalálható bútorok, ágyak és fekhelyek, fali képek és használati tárgyak.
 • Ritkán, de előfordul, hogy ágyi poloskákkal fertőzött helyen tartózkodunk. Hotelekben, szállodákban és egyéb szálláshelyeken érdemes átnézni a fekhelyeket és azok környékét rovarok nyomait kutatva, megbizonyosodni arról, hogy nem e fertőzött a szoba.
 • Főként társasházakban, de kertvárosi övezetben is érdemes rovarhálóval, szúnyoghálóval felszerelni a nyílászárókat. Erre a célra a legjobb megoldás a fixen felszerelt rovarháló használata, ahol csak lehetséges.
 • Társasházakban fontos lezárni a lakásokon keresztülhaladó faláttöréseket, mivel a fűtéscsövek, vízvezetékek és kábelcsatornák mentén könnyedén közlekedhetnek a rovarok.

BIZTONSÁG AZ ELSŐ

Dolgozóink szakképzett, szakirányú végzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkező személyek. Az általunk használt irtószerek professzionális, csak szakemberek számára elérhető készítmények. Szakszerű felhasználás mellett nem jelentenek veszélyt sem az ön sem környezete egészségére.

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Minden esetben odafigyelünk ügyfeleink és saját egészségünk biztonságára. Ezért kollégáink minden esetben viselnek védőmaszkot és folyamatos használjuk a COVID fertőzés ellen ajánlatos módszereket, eszközöket.

Ágyi poloskairtás Budapesten: Várkerület I. kerület és Pesthidegkút Máriaremete II. kerület és Békásmegyer Óbuda III. kerület és Újpest IV. kerület és Belváros Lipótváros V. kerület és Terézváros VI. kerület és Erzsébetváros VII. kerület és Józsefváros VIII. kerület és Ferencváros IX. kerület és Kőbánya X. kerület és Újbuda XI. kerület és Hegyvidék XII. kerület és Angyalföld XIII. kerület és Zugló XIV. kerület és Rákospalota XV. kerület és Sashalom Cinkota Mátyásföld XVI. kerület és Rákoskert Rákoskeresztúr Rákosliget XVII. kerület és Pestszentimre Pestszenlőrinc XVIII. kerület és Kispest XIX. kerület és Pesterzsébet XX. kerület és Csepel XXI. kerület és Budafok Nagytétény XXII. kerület és Soroksár XXIII. kerület
Ágyi poloskairtás Vidéken: Abony és Albertirsa és Alsónémedi és Aszód és Áporka és Bag és Baracska és Bénye és Biatorbágy és Bicske és Budakeszi és Budaörs és Bugyi és Cegléd és Ceglédbercel és Csemő és Csévharaszt és Csobánka és Csomád és Csömör és Csörög és Dabas és Dánszentmiklós és Dány és Délegyháza és Diósd és Domony és Dömsöd és Dunabogdány és Dunaharaszti és Dunakeszi és Dunavarsány és Ecser és Ercsi és Érd és Erdőkertes és Esztergom és Etyek és Farmos és Felcsút és Felsőpakony és Fót és Galgamácsa és Gárdony és Göd és Gomba és Gödöllő és Gyál és Gyömrő és Halásztelek és Hatvan és Herceghalom és Hernád és Iklad és Inárcs és Isaszeg és Kakucs és Kápolnásnyék és Káva és Kecskemét és Kerepes és Kiskunlacháza és Kismaros és Kisoroszi és Kistarcsa és Kóka és Lajosmizse és Leányfalu és Maglód és Majosháza és Mártonvásár és Mende és Mogyoród és Monor és Monorierdő és Nagykáta és Nagymaros és Nagytarcsa és Nagykőrös és Nyáregyháza és Ócsa és Őrbottyán és Örkény és Pákozd és Pánd és Pécel és Perbál és Péteri és Pilis és Pilisborosjenő és Piliscsaba és Pilisszántó és Pilisszentiván és Pilisvörösvár és Pomáz és Pócsmegyer és Püspökszilágy és Ráckeve és Solymár és Sóskút és Sukoró és Sülysáp és Szada és Százhalombatta és Szentendre és Szentmártonkáta és Szigethalom és Szigetbecse és Szigetszentmárton és Szigetszentmiklós és Sződ és Tahitótfalu és Taksony és Táborfalva és Tárnok és Tápióság és Tápiószecső és Tápióbicske és Tápiószele és Tápiószőlős és Tápiógyörgye és Tápiószentmárton és Tatabánya és Tatárszentgyörgy és Tinnye és Tök és Tököl és Tordas és Újhartyán és Újlengyel és Újszilvás és Üllő és Üröm és Valkó és Vasad és Vác és Vácduka és Váchartyán és Vácrátót és Vácegres és Váckisújfalu és Vácszentlászló és Velence és Vecsés és Verőce és Veresegyház és Visegrád és Zsámbék
footer logo

BANKKÁRTYÁT IS ELFOGADUNK