BOLHAIRTÁS

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL
Bolhairtás Érd

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

ADJA MEG NEVÉT ÉS TELEFONSZÁMÁT.
AMINT LEHET FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

ADJA MEG NEVÉT ÉS TELEFONSZÁMÁT.
AMINT LEHET FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

Bolhairtás Érd

Sürgős esetben SOS Bolhairtás akár hétvégén, szombat és vasárnap is!

BOLHAIRTÁS MEGRENDELÉSÉNEK MENETE

KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefonáljon, vagy kérjen visszahívást űrlapunk segítségével. Ajánlatkérő lapunk kitöltésével online is tájékozódhat.

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Miután elfogadta ajánlatunkat, időpontot egyeztetünk a bolhairtás gyors, és professzionális, diszkrét elvégzésére.

MUNKAVÉGZÉS

Bolhairtás? Megoldva! Gyorsan és diszkréten érkezünk. Munkánkat szakszerűen végezzük amire garanciát is vállalunk!

GARANCIA

Bolhairtás után sem hagyjuk magára! Minden munkánkra garanciát vállalunk, amiről a megrendelés során tájékoztatjuk.

BOLHAIRTÁS INFORMÁCIÓ

A Bolhairtás szakértelmet, megfelelő eszközöket és védőfelszerelést igényel!
Fontos a megfelelő irtási módszer kiválasztása valamint a munka szakszerű elvégzése.
Az általunk elvégzett munkára minden esetben garanciát vállalunk! Munkavégzés során a biztonsági utasításokat szigorúan betartjuk, így az általunk felhasznált

irtószer nem jelent veszélyt az emberekre és háziállatokra!
A megfelelő irtási módszereket legtöbbször csak a helyszínen tudjuk kiválasztani.
Az alkalmazott irtási módszerekről bővebben telefonon vagy írásban tudunk szolgálni.
A garancia feltételeiről bővebben telefonon, vagy a helyszínen, kollégánktól érdeklődhet!

MENNYIBE KERÜL A BOLHAIRTÁS?

Amennyiben a bolhairtás árára kíváncsi kéjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintse meg árlistánkat!

BANKKÁRTYÁT IS ELFOGADUNK!

bankkártyás fizetés

Bolhairtás Érd

1. MIT KELL TUDNI A BOLHÁKRÓL?

A bolhák oldalirányban lapított testű, 1mm-4mm méretű, szárny nélküli, barna vagy fekete színű rovarok. Szájszerve szúrásra, és vérszívásra alkalmas. A bolha hátsó lábai erőteljes ugrólábként funkcionálnak, ezekkel nagy távolságra képes ugrani. Testüket kifejezetten nehéz összenyomni, erős kitinpáncél védi őket. A bolha petéje kb. 0.5mm nagyságú szinte észrevehetetlen. Apró mérete miatt a petéből kikelő lárva majd később a báb is nehezen észrevehető. Hazánkban a legelterjedtebb fajok közzé tartozik a macskabolha, kutyabolha és az emberbolha.
A bolhák parazita rovarok, amelyek vérrel táplálkoznak. Háziállatok, legtöbbször a bolhák által fertőzött területeken, például az utcán, udvaron vagy kennel környékén kerülnek kapcsolatba a bolhákkal. Új házigazdákat az emberek vagy állatok közvetlen közelébe ugrásával találnak, vagy épp akkor kelnek ki bábjukból, mikor az ember vagy állat a közelükben jár. A bolhákat elsősorban háziállatokon, a szőrzetben gyorsan közlekedve, az állat hasán, a szem, és száj környékén, valamint a fekhelyén találhatnak. Legtöbbször nem a bolhát, hanem az általuk hátrahagyott ürüléket veszi észre az ember. Emberen leggyakoribb a lábszáron történő vérszívás. Az ott található sűrű csípésekből már következtethetünk a bolhák jelenlétére.

bolha

BOLHA

 • Egészségügyi kártevő
 • Méretük 1mm-4mm
 • Színe barna vagy fekete
 • Betegségeket terjesztenek
 • Éjjel-Nappal aktívak
 • Állati és emberi vérrel táplálkoznak
 • Rendkívül gyorsan szaporodnak

2. HOL TALÁLOM MEG A BOLHÁKAT?

A bolhák búvóhelyeinek száma szinte végtelen, nagy elterjedés esetén szinte az otthona bármelyik pontján megjelenhetnek. Az embert és háziállatokat a légzéssel kibocsájtott széndioxid, a test hőmérsékletének érzékelése és a mozgás közben keltett rezgések alapján azonosítja és találja meg. Elsősorban a házi állatok szőrzetében érzik jól magukat. Nagyobb elterjedés esetén az állat fekhelyén és annak közelében is előfordulnak. A lárvák és a kifejlett bolhák számára a padlózat rései és repedései, valamint a padlószőnyeg is megfelelő búvóhelyként szolgálhat. A bolhafertőzöttségre elsősorban a háziállat vakaródzása esetén kell gyanakodni, de gyakori tünet lehet az ember lábszárán és bokáján megjelenő csípések sokasága is. Nagy fertőzöttség esetén a padlózaton található ürülékek is nyomot hagyhatnak a világos színű zoknin és egyéb textillián ami érintkezik vele.

KÉRJEN RÉSZLETES ÁRAJÁNLATOT!

AMENNYIBEN ONLINE SZERETNE ÁRAJÁNLATOT, TANÁCSOT KÉRNI KÉRJÜK TÖLTSE KI ÉS KÜLDJE EL AJÁNLATKÉRŐ LAPUNKAT!

3. MEGBETEGÍTHETNEK E ENGEM, VAGY CSALÁDOM A BOLHÁK?

A bolhák jelentős veszélyt jelentenek az emberekre és az állatokra egyaránt. A bolhák olyan közismert betegségek hordozói, mint a bélférgesség, a bolhaallergia, macskakarmolási betegség, murin tífusz, valamint egyes régiókban még ma is előforduló pestis. A bolhacsípések gyakori tünete duzzadt, vörös bőr és viszketés. Az allergiás reakciók bőrkiütést okozhatnak a bőrön. Az érintett területek állandó vakarása elfertőződött sebekhez, valamint további bőrproblémákhoz vezethet. Ha az állatok súlyosan fertőzöttek, akár vérszegénnyé is válhatnak. A bolhák jelenlétéről tudjuk, hogy érzelmi és pszichológiai zavart okoz az érintett lakóhelyen élők számára. A bolhák jelentősen veszélyeztetik az állatokat és az embereket egyaránt. Olyan betegségeket és parazitákat továbbítanak, amelyekkel súlyos egészségügyi állapotokat okozhatnak. Ezen túlmenően a bolhacsípések elviselhetetlenné válhatnak és rendkívül stresszesek lehetnek a fertőzött épület lakóinak számára.

halott bolha

5. HOGYAN MŰKÖDIK A PROFESSZIONÁLIS BOLHAIRTÁS?

Míg a háziállatok és otthonunk tisztán tartása hasznos és nagyon fontos, a rendszeres szőrzet ápolás, takarítás és mosás sajnos nem pusztítja el maradéktalanul a bolhákat. A Bolhák gyors szaporodásuk és kitinpáncéljuk miatt hamar ellenállóvá válhatnak a boltokban kapható, bárki számára megvásárolható irtószerekkel szemben. Professzionális bolhairtás során legfontosabb a megfelelő irtási módszerek és professzionális irtószerek kiválasztása, a szakmai tapasztalat és a professzionális eszközök megléte.
Ezek és az évek alatt megszerzett szakmai rutin biztosítja, hogy a bolhairtás akár már az első alkalom után sikeres és végleges legyen. A Bolhák ellen fő irtási módszerként permetezéssel történő teljes felületkezelést alkalmazunk a falakon, padlón és bútorokon valamint a bolhák rejtekhelyein. Kiegészítő kezelés képen hidegködképzéssel történő irtószeres légtérkezelést alkalmazunk, hogy az irtószer a legkisebb résekbe is behatoljon, és kiűzze majd elpusztítsa a bolhákat.

6. HOGYAN RENDELHETEM MEG A BOLHAIRTÁST?

KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefonáljon, vagy kérjen visszahívást űrlapunk segítségével. Ajánlatkérő lapunk kitöltésével online is tájékozódhat.

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Miután elfogadta ajánlatunkat, időpontot egyeztetünk a bolhairtás gyors, és professzionális, diszkrét elvégzésére.

MUNKAVÉGZÉS

Bolhairtás? Megoldva! Gyorsan és diszkréten érkezünk. Munkánkat szakszerűen végezzük amire garanciát is vállalunk!

GARANCIA

Bolhairtás után sem hagyjuk magára! Minden munkánkra garanciát vállalunk, amiről a megrendelés során tájékoztatjuk.

7. HOGYAN TARTSAM TÁVOL A BOLHÁKAT?

Sajnos a bolhákat nem lehet távol tartani, de az otthonunkba való bejutásuk és behurcolásuk és háziállatunk megfertőződése ellen tudunk védekezni a következő módszerekkel:

 • Használt műszaki cikk és bútor vásárlása esetén ügyeljen arra, hogy az rovaroktól mentes legyen. Az ágyi poloskák kedvenc búvóhelyei közzé tartoznak a szobákban és hálószobákban általánosan megtalálható bútorok, ágyak és fekhelyek, fali képek és használati tárgyak.
 • Ritkán, de előfordul, hogy ágyi poloskákkal fertőzött helyen tartózkodunk. Hotelekben, szállodákban és egyéb szálláshelyeken érdemes átnézni a fekhelyeket és azok környékét rovarok nyomait kutatva, megbizonyosodni arról, hogy nem e fertőzött a szoba.
 • Főként társasházakban, de kertvárosi övezetben is érdemes rovarhálóval, szúnyoghálóval felszerelni a nyílászárókat. Erre a célra a legjobb megoldás a fixen felszerelt rovarháló használata, ahol csak lehetséges.
 • Társasházakban fontos lezárni a lakásokon keresztülhaladó faláttöréseket, mivel a fűtéscsövek, vízvezetékek és kábelcsatornák mentén könnyedén közlekedhetnek a rovarok.

FIGYELEM!
Rendkívül fontos a háziállatok rendszeres ellenőrzése, nem csak a kívül, hanem a rendszeresen lakótérben tartózkodó háziállatok esetén is. Fontos az állat számára megfelelő típusú és hatóanyagú rovarirtó, és rovar riasztó szerekkel történő kezelése is! Ezekkel a módszerekkel nagyban hozzájárul a bolhák megtelepedésének megakadályozásához.

BIZTONSÁG AZ ELSŐ

Dolgozóink szakképzett, szakirányú végzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkező személyek. Az általunk használt irtószerek professzionális, csak szakemberek számára elérhető készítmények. Szakszerű felhasználás mellett nem jelentenek veszélyt sem az ön sem környezete egészségére.

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Minden esetben odafigyelünk ügyfeleink és saját egészségünk biztonságára. Ezért kollégáink minden esetben viselnek védőmaszkot és folyamatos használjuk a COVID fertőzés ellen ajánlatos módszereket, eszközöket.

KÖZÖSSÉGI OLDALAKON IS AKTÍVAK VAGYUNK!

Bolhairtás Budapesten: Várkerület I. kerület és Pesthidegkút Máriaremete II. kerület és Békásmegyer Óbuda III. kerület és Újpest IV. kerület és Belváros Lipótváros V. kerület és Terézváros VI. kerület és Erzsébetváros VII. kerület és Józsefváros VIII. kerület és Ferencváros IX. kerület és Kőbánya X. kerület és Újbuda XI. kerület és Hegyvidék XII. kerület és Angyalföld XIII. kerület és Zugló XIV. kerület és Rákospalota XV. kerület és Sashalom Cinkota Mátyásföld XVI. kerület és Rákoskert Rákoskeresztúr Rákosliget XVII. kerület és Pestszentimre Pestszenlőrinc XVIII. kerület és Kispest XIX. kerület és Pesterzsébet XX. kerület és Csepel XXI. kerület és Budafok Nagytétény XXII. kerület és Soroksár XXIII. kerület
Bolhairtás Vidéken: Abony és Albertirsa és Alsónémedi és Aszód és Áporka és Bag és Baracska és Bénye és Biatorbágy és Bicske és Budakeszi és Budaörs és Bugyi és Cegléd és Ceglédbercel és Csemő és Csévharaszt és Csobánka és Csomád és Csömör és Csörög és Dabas és Dánszentmiklós és Dány és Délegyháza és Diósd és Domony és Dömsöd és Dunabogdány és Dunaharaszti és Dunakeszi és Dunavarsány és Ecser és Ercsi és Érd és Erdőkertes és Esztergom és Etyek és Farmos és Felcsút és Felsőpakony és Fót és Galgamácsa és Gárdony és Göd és Gomba és Gödöllő és Gyál és Gyömrő és Halásztelek és Hatvan és Herceghalom és Hernád és Iklad és Inárcs és Isaszeg és
Kakucs és Kápolnásnyék és Káva és Kecskemét és Kerepes és Kiskunlacháza és Kismaros és Kisoroszi és Kistarcsa és Kóka és Lajosmizse és Leányfalu és Maglód és Majosháza és Mártonvásár és Mende és Mogyoród és Monor és Monorierdő és Nagykáta és Nagymaros és Nagytarcsa és Nagykőrös és Nyáregyháza és Ócsa és Őrbottyán és Örkény és Pákozd és Pánd és Pécel és Perbál és Péteri és Pilis és Pilisborosjenő és Piliscsaba és Pilisszántó és Pilisszentiván és Pilisvörösvár és Pomáz és Pócsmegyer és Püspökszilágy és Ráckeve és Solymár és Sóskút és Sukoró és Sülysáp és Szada és Százhalombatta és Szentendre és Szentmártonkáta és Szigethalom és Szigetbecse és Szigetszentmárton és Szigetszentmiklós és Sződ és Tahitótfalu és Taksony és Táborfalva és Tárnok és Tápióság és Tápiószecső és Tápióbicske és Tápiószele és Tápiószőlős és Tápiógyörgye és Tápiószentmárton és Tatabánya és Tatárszentgyörgy és Tinnye és Tök és Tököl és Tordas és Újhartyán és Újlengyel és Újszilvás és Üllő és Üröm és Valkó és Vasad és Vác és Vácduka és Váchartyán és Vácrátót és Vácegres és Váckisújfalu és Vácszentlászló és Velence és Vecsés és Verőce és Veresegyház és Visegrád és Zsámbék
footer logo

BANKKÁRTYÁT IS ELFOGADUNK