CSÓTÁNYIRTÁS

MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL
Csótányirtás Ecser

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

ADJA MEG NEVÉT ÉS TELEFONSZÁMÁT.
AMINT LEHET FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

ADJA MEG NEVÉT ÉS TELEFONSZÁMÁT.
AMINT LEHET FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

Csótányirtás Ecser

Sürgős esetben SOS Csótányirtás akár hétvégén, szombat és vasárnap is!

CSÓTÁNYIRTÁS MEGRENDELÉSÉNEK MENETE

KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefonáljon, vagy kérjen visszahívást űrlapunk segítségével. Ajánlatkérő lapunk kitöltésével online is tájékozódhat.

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Miután elfogadta ajánlatunkat, időpontot egyeztetünk a Csótányirtás gyors, és professzionális, diszkrét elvégzésére.

MUNKAVÉGZÉS

Csótányirtás? Megoldva! Gyorsan és diszkréten érkezünk. Munkánkat szakszerűen végezzük amire garanciát is vállalunk!

GARANCIA

Csótányirtás után sem hagyjuk magára! Minden munkánkra garanciát vállalunk, amiről a megrendelés során tájékoztatjuk.

CSÓTÁNYIRTÁS INFORMÁCIÓ

A Csótányirtás szakértelmet, megfelelő eszközöket és védőfelszerelést igényel!
Fontos a megfelelő irtási módszer kiválasztása valamint a munka szakszerű elvégzése.
Az általunk elvégzett munkára minden esetben garanciát vállalunk! Munkavégzés során a biztonsági utasításokat szigorúan betartjuk, így az általunk felhasznált

irtószer nem jelent veszélyt az emberekre és háziállatokra!
A megfelelő irtási módszereket legtöbbször csak a helyszínen tudjuk kiválasztani.
Az alkalmazott irtási módszerekről bővebben telefonon vagy írásban tudunk szolgálni.
A garancia feltételeiről bővebben telefonon, vagy a helyszínen, kollégánktól érdeklődhet!

MENNYIBE KERÜL A CSÓTÁNYIRTÁS?

Amennyiben a csótányirtás árára kíváncsi kéjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintse meg árlistánkat!

BANKKÁRTYÁT IS ELFOGADUNK!

bankkártyás fizetés

Csótányirtás Ecser

1. MIT KELL TUDNI A CSÓTÁNYOKRÓL?

A csótányok évezredek óta élnek az emberek közvetlen közelében, és világszerte mindenhol jelen vannak. Ennek eredményeként igen ismert kártevők, amelyek könnyen felismerhetők a legtöbb ember számára.
Különösen nagy gondot okozhatnak ott, ahol élelmiszert állítanak elő, és nem tartják be az alapvető higiéniai szabályokat.
Fertőző betegségeket is terjeszthetnek, tehát jobb minél előbb megszabadulni tőlük. A csótányok színe fajtájától, nemétől és fejlődési alakjától függően a világosbarnától a feketéig terjedhet. Lapos és ovális alakú rovarok, három pár lábuk van, és hosszú csápok jellemzik őket. Méretük 0.5cm-4cm-ig terjed. Mindenevők, mindenféle szerves anyagot elfogyasztanak, akár az emberi szőrt, hajszálat, levedlett hámsejteket is, emellé a hosszantartó éhezést is jól viselik. Maga a rovar és petetokja is ellenálló az irtószerekkel szemben, ezért irtásuk nem könnyű feladat.
Hazánkban a következő csótányfajok fordulhatnak elő leggyakrabban: Német csótány, konyhai csótány (vagy más néven svábbogár), amerikai csótány, és az erdei csótány. A csótányok nemüktől függöen szárnyakkal is rendelkeznek, az amerikai csótány és az erdei csótány kivételével ezek nem funkcionálnak, tehát repülni nem tudnak.

erdei csótány

NÉMET CSÓTÁNY

 • Egészségügyi kártevő
 • Méretük 1,3cm-1,8cm
 • Színe világos és sötétbarna között változik potrohán két fekete csík látható
 • Leggyakoribb kártevő
 • Számos betegséget terjesztenek
 • Éjszaka aktívak
 • Mindent elfogyasztanak.
 • Rendkívül szaporák

erdei csótány

ERDEI CSÓTÁNY

 • Nem egészségügyi kártevő
 • Méretük 0,6cm-1,3cm
 • Színe világos sárgás barna
 • Szárnyuk jól elkülönül, ritkán, de repülni is képesek
 • Nem terjesztenek betegségeket
 • Bokros és fás, avarral borított területen érzik jól magukat
 • Nappal is aktívak
 • Mindenevő, de elsősorban növényekkel és kisebb rovarokkal táplálkozik

konyhai csótány

KONYHAI CSÓTÁNY

 • Egészségügyi kártevő
 • Méretük 2cm-3cm
 • Színe vöröses barna és barna - fekete
 • Sokan svábbogár néven ismerik
 • Terjesztenek betegségeket
 • Éjszaka aktívak
 • Mindenevők.
 • Kevésbé szapora csótányok közzé tartozik

2. HOL TALÁLOM MEG A CSÓTÁNYOKAT?

A csótányok leginkább éjjel aktívak (kivéve az erdei csótányt), tehát kezdetleges elterjedésnél nappal nehéz észrevenni őket.
Napközben résekben és repedésekben, fény és légmozgás elől elzárt helyeken lapulnak meg. Szeretik a meleg és párás búvóhelyeket ahol folyadékhoz és élelemhez tudnak jutni.
A kezdetekben a konyhákban, fürdőszobákban a lefolyók, szifonok környékén, a hűtőszekrény, konyhaszekrény mögött és alatt fedezhetőek fel. Előfordulhatnak még a tűzhely környékén és a mikrohullámú sütőben, mosogatógép és mosógép környékén, de behúzódnak a falak és ajtótokok repedéseibe is.
A csótányok nem élnek központosított fészkekben vagy kolóniákban, mint a hangyák és darazsak, azonban különálló területeken gyűlnek össze, az ürülékükben felhalmozódó szagokra. Nagymértékű elterjedés esetén az otthona vagy üzlete bármelyik pontján találkozhat velük.

3. MIÉRT KELL MEGSZABADULNI A CSÓTÁNYOKTÓL?​

A csótányok életvitelükből adódóan szennyezik és károsítják azokat az élelmiszereket és tárgyakat, amelyekkel érintkezésbe kerülnek.
A rovarok által szennyezett ételeket a fertőződés kockázata miatt már nem szabad felhasználni, ráadásul a testükkel és lábukkal szennyezett felületek szintén fertőző pontok lehetnek, így amíg nem történik meg a csótányirtás, és nem szűnik meg az ártalom addig különösen fontos a felületek folyamatos fertőtlenítése.
A csótányok bizonyítottan számos betegséget terjesztenek, így a csótányfertőzöttségnek való kitettség jelentős egészségügyi kockázatot jelent. Ezek eredményeként a csótányok mind költséges anyagi károkat okoznak, mind pedig betegségek hordozójaként, az emberi egészségre is veszélyesek lehetnek.

halott német csótány

KÉRJEN RÉSZLETES ÁRAJÁNLATOT!

AMENNYIBEN ONLINE SZERETNE ÁRAJÁNLATOT, TANÁCSOT KÉRNI KÉRJÜK TÖLTSE KI ÉS KÜLDJE EL AJÁNLATKÉRŐ LAPUNKAT!

4. MEGBETEGÍTHETNEK E ENGEM, VAGY CSALÁDOM A CSÓTÁNYOK?

A csótányok bizonyítottan terjesztenek betegségeket, vírusokat, baktériumokat és gombákat amik súlyos betegségeket okozhatnak.
Ezeket a kórokozókat a testfelületükön és lábukon viszik tovább az ember által használt környezetbe, így esetlegesen megbetegítve önt és családtagjait, ügyfeleit.
Életmódjukból adódóan érintkezhetnek romlott és szennyezett élelmiszerekkel, a csatornákban és szemét tárolókban fekáliával, és egyéb szennyezett anyagokkal.
Az emberrel való közvetlen érintkezés során, a csótányok váladéka és ürüléke, bőrirritációt okoz és allergiás reakciót válthat ki.
A csótány ürüléke és levedlett bőre a rajta fejlődő gombák által irritálja a szemet és a légutak, az asztmások különösen veszélyeztetettnek számítanak.
A legtöbb emberből undort és pánikot válthat ki a csótány puszta látványa. Pszichésen is megterhelheti az embert a tudat, hogy csótányokkal fertőzött az otthona.

FIGYELEM!
A csótányok körülbelül 50féle módon betegíthetik meg az embert közülük csak néhányat sorolunk fel
 • Vérhas
 • Gyermekbénulás
 • Allergia, asztma
 • Ételmérgezés
 • Trichinellózis
 • Emésztési problémák, férgesség
 • 5. HOGYAN MŰKÖDIK A PROFESSZIONÁLIS CSÓTÁNYIRTÁS?

  Míg a padlók, konyhák és fürdőszobák tisztán tartása hasznos és nagyon fontos, a rendszeres takarítás sajnos nem pusztítja el a csótányokat. A csótányok gyors szaporodásuk és kemény kitinpáncéljuk miatt hamar ellenállóvá válhatnak a boltokban kapható, bárki számára megvásárolható irtószerekkel szemben.
  Professzionális csótányirtás során legfontosabb a megfelelő irtási módszerek és professzionális irtószerek kiválasztása, a szakmai tapasztalat és a professzionális eszközök megléte.
  Ezek és az évek alatt megszerzett szakmai rutin biztosítja, hogy a csótányirtás akár már az első alkalom után sikeres és végleges legyen, amire bátran tudunk garanciát vállalni.
  Csótányok ellen fő irtási módszerként célzott sávpermetezést alkalmazunk a falak mentén és sarkokban, valamint a csótányok rejtekhelyein. Ezt a módszert szoktuk kiegészíteni csótányirtó gél kihelyezésével, amit a csótányok által gyakran látogatott helyek közelében alkalmazunk. Az irtás hatékonyságát ragasztós csapdákkal ellenőrízük.

  6. HOGYAN RENDELHETEM MEG A CSÓTÁNYIRTÁST?

  KAPCSOLATFELVÉTEL

  Telefonáljon, vagy kérjen visszahívást űrlapunk segítségével. Ajánlatkérő lapunk kitöltésével online is tájékozódhat.

  IDŐPONT EGYEZTETÉS

  Miután elfogadta ajánlatunkat, időpontot egyeztetünk a Csótányirtás gyors, és professzionális, diszkrét elvégzésére.

  MUNKAVÉGZÉS

  Csótányirtás? Megoldva! Gyorsan és diszkréten érkezünk. Munkánkat szakszerűen végezzük amire garanciát is vállalunk!

  GARANCIA

  Csótányirtás után sem hagyjuk magára! Minden munkánkra garanciát vállalunk, amiről a megrendelés során tájékoztatjuk.

  7. HOGYAN TARTSAM TÁVOL A CSÓTÁNYOKAT?

  Sajnos a csótányokat nem lehet távol tartani, de az otthonunkba való bejutásuk és behurcolásuk ellen tudunk védekezni a következő módszerekkel

  • Használt műszaki cikk és bútor vásárlása esetén ügyeljen arra, hogy az rovaroktól mentes legyen. A csótányok kedvenc búvóhelyei közzé tartoznak a konyha gépek, kávéfőzők és mikrohullámú sütők, bútorok illesztéseinél pedig végtelen búvóhelyet találnak maguknak.
  • Ritkán, de előfordul, hogy élelmiszer vásárlása során visszük haza a nem kívánt kártevőket. A csomagoló anyagok között könnyen meglapulhat 1-2 csótány is.
  • Főként társasházakban, de kertvárosi övezetben is érdemes rovarhálóval, szúnyoghálóval felszerelni a nyílászárókat. Erre a célra a legjobb megoldás a fixen felszerelt rovarháló használata, ahol csak lehetséges.
  • Társasházakban fontos lezárni a lakásokon keresztülhaladó faláttöréseket, mivel a fűtéscsövek, vízvezetékek és kábelcsatornák mentén könnyedén közlekedhetnek a rovarok.

  BIZTONSÁG AZ ELSŐ

  Dolgozóink szakképzett, szakirányú végzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkező személyek. Az általunk használt irtószerek professzionális, csak szakemberek számára elérhető készítmények. Szakszerű felhasználás mellett nem jelentenek veszélyt sem az ön sem környezete egészségére.

  KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

  Minden esetben odafigyelünk ügyfeleink és saját egészségünk biztonságára. Ezért kollégáink minden esetben viselnek védőmaszkot és folyamatos használjuk a COVID fertőzés ellen ajánlatos módszereket, eszközöket.

  Csótányirtás Budapesten: Várkerület I. kerület és Pesthidegkút Máriaremete II. kerület és Békásmegyer Óbuda III. kerület és Újpest IV. kerület és Belváros Lipótváros V. kerület és Terézváros VI. kerület és Erzsébetváros VII. kerület és Józsefváros VIII. kerület és Ferencváros IX. kerület és Kőbánya X. kerület és Újbuda XI. kerület és Hegyvidék XII. kerület és Angyalföld XIII. kerület és Zugló XIV. kerület és Rákospalota XV. kerület és Sashalom Cinkota Mátyásföld XVI. kerület és Rákoskert Rákoskeresztúr Rákosliget XVII. kerület és Pestszentimre Pestszenlőrinc XVIII. kerület és Kispest XIX. kerület és Pesterzsébet XX. kerület és Csepel XXI. kerület és Budafok Nagytétény XXII. kerület és Soroksár XXIII. kerület
  Csótányirtás Vidéken: Abony és Albertirsa és Alsónémedi és Aszód és Áporka és Bag és Baracska és Bénye és Biatorbágy és Bicske és Budakeszi és Budaörs és Bugyi és Cegléd és Ceglédbercel és Csemő és Csévharaszt és Csobánka és Csomád és Csömör és Csörög és Dabas és Dánszentmiklós és Dány és Délegyháza és Diósd és Domony és Dömsöd és Dunabogdány és Dunaharaszti és Dunakeszi és Dunavarsány és Ecser és Ercsi és Érd és Erdőkertes és Esztergom és Etyek és Farmos és Felcsút és Felsőpakony és Fót és Galgamácsa és Gárdony és Göd és Gomba és Gödöllő és Gyál és Gyömrő és Halásztelek és Hatvan és Herceghalom és Hernád és Iklad és Inárcs és Isaszeg és Kakucs és Kápolnásnyék és Káva és Kecskemét és Kerepes és Kiskunlacháza és Kismaros és Kisoroszi és Kistarcsa és Kóka és Lajosmizse és Leányfalu és Maglód és Majosháza és Mártonvásár és Mende és Mogyoród és Monor és Monorierdő és Nagykáta és Nagymaros és Nagytarcsa és Nagykőrös és Nyáregyháza és Ócsa és Őrbottyán és Örkény és Pákozd és Pánd és Pécel és Perbál és Péteri és Pilis és Pilisborosjenő és Piliscsaba és Pilisszántó és Pilisszentiván és Pilisvörösvár és Pomáz és Pócsmegyer és Püspökszilágy és Ráckeve és Solymár és Sóskút és Sukoró és Sülysáp és Szada és Százhalombatta és Szentendre és Szentmártonkáta és Szigethalom és Szigetbecse és Szigetszentmárton és Szigetszentmiklós és Sződ és Tahitótfalu és Taksony és Táborfalva és Tárnok és Tápióság és Tápiószecső és Tápióbicske és Tápiószele és Tápiószőlős és Tápiógyörgye és Tápiószentmárton és Tatabánya és Tatárszentgyörgy és Tinnye és Tök és Tököl és Tordas és Újhartyán és Újlengyel és Újszilvás és Üllő és Üröm és Valkó és Vasad és Vác és Vácduka és Váchartyán és Vácrátót és Vácegres és Váckisújfalu és Vácszentlászló és Velence és Vecsés és Verőce és Veresegyház és Visegrád és Zsámbék
  footer logo

  BANKKÁRTYÁT IS ELFOGADUNK