RÁGCSÁLÓIRTÁS

EGÉRIRTÁS ÉS PATKÁNYIRTÁS
MAXIMÁLIS HATÉKONYSÁGGAL
Rágcsálóirtás Egérirtás Patkányirtás Délegyháza

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

ADJA MEG NEVÉT ÉS TELEFONSZÁMÁT.
AMINT LEHET FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

KÉRJEN VISSZAHÍVÁST

ADJA MEG NEVÉT ÉS TELEFONSZÁMÁT.
AMINT LEHET FELVESSZÜK ÖNNEL A KAPCSOLATOT!

Rágcsálóirtás Egérirtás Patkányirtás Délegyháza

Sürgős esetben SOS Rágcsálóirtás, egérirtás és patkányirtás akár hétvégén, szombat és vasárnap is!

RÁGCSÁLÓIRTÁS, EGÉRIRTÁS ÉS PATKÁNYIRTÁS MEGRENDELÉSÉNEK MENETE

KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefonáljon, vagy kérjen visszahívást űrlapunk segítségével. Ajánlatkérő lapunk kitöltésével online is tájékozódhat.

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Miután elfogadta ajánlatunkat, időpontot egyeztetünk a rágcsálóirtás gyors, és professzionális, diszkrét elvégzésére.

MUNKAVÉGZÉS

Rágcsálóirtás? Megoldva! Gyorsan és diszkréten érkezünk. Munkánkat szakszerűen végezzük amire garanciát is vállalunk!

GARANCIA

Rágcsálóirtás után sem hagyjuk magára! Minden munkánkra garanciát vállalunk, amiről a megrendelés során tájékoztatjuk.

RÁGCSÁLÓIRTÁS, EGÉRIRTÁS ÉS PATKÁNYIRTÁS INFORMÁCIÓ

A Rágcsálóirtás, egérirtás és patkányirtás szakértelmet, megfelelő eszközöket és védőfelszerelést igényel!
Fontos a megfelelő irtási módszer kiválasztása valamint a munka szakszerű elvégzése.
Az általunk elvégzett munkára minden esetben garanciát vállalunk! Munkavégzés során a biztonsági utasításokat szigorúan betartjuk, így az általunk felhasznált

irtószer nem jelent veszélyt az emberekre és háziállatokra!
A megfelelő irtási módszereket legtöbbször csak a helyszínen tudjuk kiválasztani.
Az alkalmazott irtási módszerekről bővebben telefonon vagy írásban tudunk szolgálni.
A garancia feltételeiről bővebben telefonon, vagy a helyszínen, kollégánktól érdeklődhet!

MENNYIBE KERÜL A RÁGCSÁLÓIRTÁS, EGÉRIRTÁS ÉS PATKÁNYIRTÁS?

Amennyiben a rágcsálóirtás, egérirtás és patkányirtás árára kíváncsi kéjük vegye fel velünk a kapcsolatot, vagy tekintse meg árlistánkat!

BANKKÁRTYÁT IS ELFOGADUNK!

bankkártyás fizetés

Rágcsálóirtás Egérirtás Patkányirtás Délegyháza

1. MIT KELL TUDNI A RÁGCSÁLÓKRÓL?

A rágcsálók elleni védekezés régóta okoz fejtörést az emberiségnek. Az egerek és patkányok fertőző betegségeket terjeszthetnek, tönkre teszik és beszennyezik az élelmiszereket, esetenként az épületek szerkezetében, használati tárgyakban és elektromos vezetékekben is komoly károkat okozhatnak ezért irtásukat törvények és rendeletek szabályozzák.
A patkányok és egerek kis és közepes méretű rágcsálók, hegyes orral, finom szőrzetű fülekkel és hosszú farokkal. Leggyakrabban házipatkánnyal és vándorpatkánnyal, mezeiegérrel és háziegérrel találkozhatunk. A kifejlett egerek átlagos mérete 7cm-11cm, farkuk 7cm-10cm hosszú. Egy átlagos kifejlett patkány már jóval nagyobb, teste 17cm-22cm, farka pedig 18cm-23cm is lehet.
Szőrzetüknek színe és mintázata nagyon sokféle lehet, fajtól és nemtől eltérően, jellemzően szürke, barna és fekete színű egerekkel és patkányokkal találkozhatunk.
Az egérürülék általában apró, fekete rizsszemre hasonlít, a patkányok ürüléke hasonló alakú, de nagyobb és vastagabb 1cm-2,5 cm hosszúságú is lehet.
Nagyon szaporák, ezért megfelelő életkörülmények között rendkívül gyorsan képesek elszaporodni. Az egerek ivarérettségüket 6 hetes korban érik el. Egy nőstény évente akár 40-70 utódot is képes világra hozni. A patkányok kicsit később, 8 hetes korukban válnak ivaréretté és egy nősténytől évente, akár 40-60 utódal is lehet számolni. Átlagosan 2-3évig élnek.

egér

EGEREK

 • Egészségügyi kártevők
 • Méretük farkukkal együtt akár 17cm is lehet
 • Színük jellemzően szürke-szürkésbarna
 • Hosszú vékony enyhén szőrös farkuk van
 • Ürülékük 1mm-2mm hosszúságú kb. 80db/nap
 • Betegségeket terjeszthetnek
 • Szürkületkor és kora éjszaka aktívak
 • Mindenevők, napi 3g-4g élelmet fogyasztanak

patkány

PATKÁNYOK

 • Egészségügyi kártevők
 • Méretük farkukkal együtt akár 40cm is lehet
 • Színük lehet szürke-barna-fekete és ezek keveréke, hasuk általában világosabb színű
 • Hosszú vastag szőrtelen farkuk van
 • Ürülékük 1cm-2cm hosszúságú kb. 40db/nap
 • Betegségeket terjeszthetnek
 • Szürkületben és éjjel aktívak
 • Mindenevők, napi 30g-40g élelmet fogyasztanak

2. HOL TALÁLOM MEG A RÁGCSÁLÓKAT?

A patkányok és az egerek természetüknél fogva elsősorban éjszaka aktív állatok. Hajlamosak az épület szerkezetének sötét és csendes sarkaiban és hasadékaiban fészkelni, például a tetőtérben és padláson, pincében és a falakban. A kültéri tárolók és fészerek a garázs vagy az egyéb zsúfolt területek, pl. farakások ideális búvóhelyet biztosítanak számukra.
Különösen a hidegebb téli hónapokban keresnek menedéket és élelmet az ember környezetében.
A bejutási pontok lehetnek bejáratok, ablakok és ajtók, valamint a falak és padlók mentén lévő repedéseken és réseken, szerkezeti hibákon keresztül. Az egerek akár egy kisujj vastagságú lyukon is átpréselhetik magukat.
Fészküket a föld alatt és akár a padláson is kialakíthatják. A patkányok a föld alatt kiterjed járatokat hoznak létre, mellyel akár károsíthatják az épületek szerkezetét is. Az egerek egyik kedvenc helye a padlástér és az ott található szigetelés. Mivel a gipszkartont könnyedén átrágják ezért a falak között is tudnak közlekedni és fészkelni.
Kifejezetten veszélyesek lehetnek vályog falazatú házakra mivel könnyen járatokat rágnak és kaparnak a falakba ezzel meggyengítve az épület szerkezetét.
Rágcsáló fertőzöttségre utal, ha éjszaka apró kaparászást és neszt észlel a falakból, padlásról, bútorok felől. Megrágott csomagoló anyagot és élelmiszert, tárgyakat és vezetékeket, esetleg egér vagy patkány ürülékeket talál, vagy jellegzetes szagukat érzi otthonában, üzletében.

KÉRJEN RÉSZLETES ÁRAJÁNLATOT!

AMENNYIBEN ONLINE SZERETNE ÁRAJÁNLATOT, TANÁCSOT KÉRNI KÉRJÜK TÖLTSE KI ÉS KÜLDJE EL AJÁNLATKÉRŐ LAPUNKAT!

3. MIÉRT KELL MEGSZABADULNI A RÁGCSÁLÓKTÓL?

Az egerek és patkányok nem csak az ember egészségére jelentenek veszélyt, hanem esetenként akár komoly gazdasági, anyagi károkat is okozhatnak. A rágcsálók irtását rendeletek és törvények szabályozzák a tömeges elterjedésük és járványok megakadályozása érdekében. Élelmiszerek előállításával, tárolásával és forgalmazásával foglalkozó üzleteknek és üzemeknek szintén kötelező a rágcsálók elleni védekezés. Betegségeket terjesztenek, megbetegíthetnek állatokat és embereket egyaránt, ürülékükkel és vizeletükkel beszennyezik az élelmiszereket, használati tárgyakat ami egyrészt anyagi kárt, másrészt egészségügyi kockázatot jelent.

rágcsáló egér

4. MIÉRT NEM TUDOM MAGAM KIIRTANI A RÁGCSÁLÓKAT?

A rágcsálók elleni védekezés nem könnyű feladat. Az egerek és patkányok igen okos állatok, sokszor nem vállalnak felesleges kockázatot egy csapdába helyezett csali, vagy kihelyezett irtószer miatt, inkább maradnak a megszokott élelem forrásnál. Legtöbbször megjegyzik társuk hogyan jutott bajba, milyen élelemtől pusztulhatott el, ezzel aláásva az adott módszer sikerességét. Az élve befogó és ragasztós csapdák ezért hamar elveszítik hatékonyságukat.
A boltokban kapható szabadforgalmú, tehát bárki számára megvásárolható irtószerek alacsony hatóanyag tartalmuk miatt kevés esetben bizonyulnak hatásosnak. Vannak olyan üzletek, üzemek és gyárak, ahol a rendeletek külön kiemelik azt, hogy a rágcsálók elleni védekezést csak szakképzett személy végezheti. Erre az irtás és védekezés hatékony lebonyolítása, és a maximális biztonság fenntartása miatt van szükség.

5. HOGYAN RENDELHETEM MEG A RÁGCSÁLÓIRTÁST?

KAPCSOLATFELVÉTEL

Telefonáljon, vagy kérjen visszahívást űrlapunk segítségével. Ajánlatkérő lapunk kitöltésével online is tájékozódhat.

IDŐPONT EGYEZTETÉS

Miután elfogadta ajánlatunkat, időpontot egyeztetünk a rágcsálóirtás gyors, és professzionális, diszkrét elvégzésére.

MUNKAVÉGZÉS

Rágcsálóirtás? Megoldva! Gyorsan és diszkréten érkezünk. Munkánkat szakszerűen végezzük amire garanciát is vállalunk!

GARANCIA

Rágcsálóirtás után sem hagyjuk magára! Minden munkánkra garanciát vállalunk, amiről a megrendelés során tájékoztatjuk.

6. HOGYAN MŰKÖDIK A PROFESSZIONÁLIS RÁGCSÁLÓIRTÁS?

Professzionális Rágcsálóirtás, egérirtás és patkányirtás során legfontosabb a szakmai tapasztalat és a professzionális eszközök és irtószerek megléte és ismerete.
Ezek és az évek alatt megszerzett szakmai rutin biztosítja, hogy az egérirtás és patkányirtás már akár az első alkalom után sikeres és végleges legyen, amire bátran tudunk garanciát vállalni.
Rágcsálóirtás, egérirtás és patkányirtás során csak szakemberek számra engedélyezett irtószereket használunk, melyek magas hatóanyagtartalommal és a rágcsálók részéről magas elfogadottsággal rendelkeznek. Fontos a rágcsálók biológiájának, szokásainak ismerete és a megfelelő irtási eszközök módszerek használata. A patkányok és egerek irtását úgy végezzük, hogy az a célszervezeten kívül másra ne jelentsen veszélyt. Szóródásmentes és zárható etető állmások, és biztonságos irtószerek használatával érjük el azt, hogy a patkányokon és egereken kívül a rágcsálóirtás nem jelent veszélyt emberekre és háziállatokra nézve, és biztonságosan alkalmazható gyermekek közelében is.

FIGYELEM!
Az egerek és patkányok egészségügyi kártevők. Irtásuk kötelező. Betegségeket terjesztenek és komoly gazdasági károkat okozhatnak.

7. HOGYAN TARTSAM TÁVOL A RÁGCSÁLÓKAT?​

Sajnos az egereket és patkányokat nem lehet távol tartani, de az otthonunkba és üzletünkbe való bejutásuk ellen tudunk védekezni. A megvásárolható ultrahangos riasztó készülékek jelenlegi álláspontunk szerint nem működnek megfelelően, ezért védekezésre sem mi, sem a hatóságok nem javasolják, valamint azt nem fogadják el a kötelező védekezés eszközeként. Amennyiben otthona vagy üzlete esetleg annak környezete már korábban fertőzött volt, vagy jelenleg is fertőzött egerek vagy patkányok által, akkor valószínűsíthető, hogy újra megpróbálnak majd befészkelni önhöz, ezért fontos a folyamatos rágcsálók elleni védekezés és annak fenntartása.

 • Különösen az őszi és téli időszakban fontos, hogy az épület körül, és a potenciális fészkelőhelyek közelében legyen kihelyezett rágcsáló etető állomás, ezzel megakadályozva rágcsálók elterjedését, bejutását.
 • Háziállat etetése után a maradékot ne hagyja a rágcsálók szeme előtt, mivel így folyamatos táplálékot biztosít számukra.
 • A kertben lévő gyümölcsfák lehullott termését mindig szedje össze, a lehullott dió alap tápláléka lehet a rágcsálóknak.
 • A háztartási hulladékot mindig zárt szemetesekben tárolja.
 • Ajtókat ablakokat lehetőség szerint ne hagyja nyitva felügyelet nélkül, azokat lássa el rovarhálóval, amivel egy alap védelmet biztosít a rágcsálók gyors bejutása ellen.
 • Szüntesse meg a potenciális bejutási pontokat melyekről kollégánk a helyszínen tud tanácsot és ötleteket adni.
 • Rendszeresen ellenőrizze a komposztálót és környezetét, valamint alkalom adtán mozgassa át a felhalmozott farakásokat, és az egyéb potenciális búvóhelyeként szolgáló helyeket pl. kerti párna tartó.

BIZTONSÁG AZ ELSŐ

Dolgozóink szakképzett, szakirányú végzettséggel és több éves tapasztalattal rendelkező személyek. Az általunk használt irtószerek professzionális, csak szakemberek számára elérhető készítmények. Szakszerű felhasználás mellett nem jelentenek veszélyt sem az ön sem környezete egészségére.

KORONAVÍRUS TÁJÉKOZTATÓ

Minden esetben odafigyelünk ügyfeleink és saját egészségünk biztonságára. Ezért kollégáink minden esetben viselnek védőmaszkot és folyamatos használjuk a COVID fertőzés ellen ajánlatos módszereket, eszközöket.

KÖZÖSSÉGI OLDALAKON IS AKTÍVAK VAGYUNK!

Rágcsálóirtás, egérirtás és patkányirtás Budapesten: Várkerület I. kerület és Pesthidegkút Máriaremete II. kerület és Békásmegyer Óbuda III. kerület és Újpest IV. kerület és Belváros Lipótváros V. kerület és Terézváros VI. kerület és Erzsébetváros VII. kerület és Józsefváros VIII. kerület és Ferencváros IX. kerület és Kőbánya X. kerület és Újbuda XI. kerület és Hegyvidék XII. kerület és Angyalföld XIII. kerület és Zugló XIV. kerület és Rákospalota XV. kerület és Sashalom Cinkota Mátyásföld XVI. kerület és Rákoskert Rákoskeresztúr Rákosliget XVII. kerület és Pestszentimre Pestszenlőrinc XVIII. kerület és Kispest XIX. kerület és Pesterzsébet XX. kerület és Csepel XXI. kerület és Budafok Nagytétény XXII. kerület és Soroksár XXIII. kerület
Rágcsálóirtás, egérirtás és patkányirtás Vidéken: Abony és Albertirsa és Alsónémedi és Aszód és Áporka és Bag és Baracska és Bénye és Biatorbágy és Bicske és Budakeszi és Budaörs és Bugyi és Cegléd és Ceglédbercel és Csemő és Csévharaszt és Csobánka és Csomád és Csömör és Csörög és Dabas és Dánszentmiklós és Dány és Délegyháza és Diósd és Domony és Dömsöd és Dunabogdány és Dunaharaszti és Dunakeszi és Dunavarsány és Ecser és Ercsi és Érd és Erdőkertes és Esztergom és Etyek és Farmos és Felcsút és Felsőpakony és Fót és Galgamácsa és Gárdony és Göd és Gomba és Gödöllő és Gyál és Gyömrő és Halásztelek és Hatvan és Herceghalom és Hernád és Iklad és Inárcs és Isaszeg és Kakucs és Kápolnásnyék és Káva és Kecskemét és Kerepes és Kiskunlacháza és Kismaros és Kisoroszi és Kistarcsa és Kóka és Lajosmizse és Leányfalu és Maglód és Majosháza és Mártonvásár és Mende és Mogyoród és Monor és Monorierdő és Nagykáta és Nagymaros és Nagytarcsa és Nagykőrös és Nyáregyháza és Ócsa és Őrbottyán és Örkény és Pákozd és Pánd és Pécel és Perbál és Péteri és Pilis és Pilisborosjenő és Piliscsaba és Pilisszántó és Pilisszentiván és Pilisvörösvár és Pomáz és Pócsmegyer és Püspökszilágy és Ráckeve és Solymár és Sóskút és Sukoró és Sülysáp és Szada és Százhalombatta és Szentendre és Szentmártonkáta és Szigethalom és Szigetbecse és Szigetszentmárton és Szigetszentmiklós és Sződ és Tahitótfalu és Taksony és Táborfalva és Tárnok és Tápióság és Tápiószecső és Tápióbicske és Tápiószele és Tápiószőlős és Tápiógyörgye és Tápiószentmárton és Tatabánya és Tatárszentgyörgy és Tinnye és Tök és Tököl és Tordas és Újhartyán és Újlengyel és Újszilvás és Üllő és Üröm és Valkó és Vasad és Vác és Vácduka és Váchartyán és Vácrátót és Vácegres és Váckisújfalu és Vácszentlászló és Velence és Vecsés és Verőce és Veresegyház és Visegrád és Zsámbék
footer logo

BANKKÁRTYÁT IS ELFOGADUNK